Na 5 jaar was de website van het New Media Platform (NMP) aan een renovatie en sanering van artikelen en video’s toe. De website moest aangepast worden aan de behoeften van deze tijd. Daarom hebben we vaarwel gezegd tegen het vertrouwde Video thema Templatic en ‘welkom’ tegen het nieuwe Vlog thema van MEKS. Alles moet nog op zijn plaats gezet worden en daardoor kan het zijn dat je bij het lezen op verschillende plekken hinder ondervindt van niet kloppende links. Wij werken er met man en macht aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.

De kwaliteit van inhoud van onze artikelen blijft gestaag groeien. We staan open voor opbouwende kritiek en positieve medewerking is altijd welkom. Heb je zin om mee te werken aan de site door op die manier een de cultureel diverse Nederlandse maatschappij beter is beeld te brengen, stuur ons dan even een briefje. Dan nemen wij contact met je op!

Alvast veel lees en kijk plezier!

Guilly Koster,
Eindredacteur NMP

Share this:

NMP Admin

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*