Na de zoveelste blaaskakerij van Prem Radhakishun vond ik dat het maar eens tijd werd om te zeggen wat ik van zijn optredens vind. Ik heb dat gedaan in een stijl die hem bekend voor moet komen omdat het doorgaans de manier is waarop hij met anderen omgaat. Saillant detail is dat Prem’s eerste optreden op de nationale televisie bij mij in het programma ‘Bij Lobith’ was. Indertijd vond ik hem een talent en ik wilde als samensteller van het programma ruimte maken voor andere talenten behalve Ivette Forster en ik zelf. Zijn optreden toen was alleraardigst maar dat was blijkbaar ‘toen onze mop een moppie was.

Stil
Deze aflevering van ‘Fok Jou’ is al een aantal maanden geleden gepubliceerd op Facebook en Youtube en is daar door een groot aantal mensen bekeken en becommentarieerd. Van Prem zelf heb ik echter nooit iets gehoord. Ook is het daarna opvallend rustig rondom de persoon Radhakishun geworden. Het laatste dat ik van hem hoorde was in zijn radioprogramma ‘Zwarte Prietpraat’, een draak van een programma dat op de zondag avond wordt uitgezonden.

Contradictief
Ook ik ben een voorstander van het vrije woord en ik kan mij goed vinden in de uitspraak ‘ik verwerp wat u zegt, maar ik zou mijn leven geven om het mogelijk te maken DAT u het mag zeggen’. Tegelijkertijd ben ik wel van mening dat niet OMDAT je alles mag zeggen, je dat ook maar moet doen. Rekening houden met de gevoelens van andere mensen kan bijdragen tot een verdraagzamere wereld. Dit lijkt na het bekijken van de Fok Jou! over Prem, contradictief, maar soms moet je vuur met vuur bestrijden. Het nooit mijn bedoeling om de man te spelen maar de bal. Als je echter rare dingen gaat lopen doen met de bal in het strafschopgebied loop je het risico tegen de vlakte te gaan.

Share this:

NMP Admin

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*