Boekingen

BOEK EEN SPREKER, COACH OF COMMUNICATIE TRAINER

Het New Media Platform biedt u op deze pagina de mogelijkheid om een specialist te boeken om uw event of bedrijfsevenement te voorzien van deskundige leiding of begeleiding. Onze aanbod bestaat uit ervaren coaches, trainers, presentatoren en dagvoorzitters.

JARENLANGE ERVARING
Door jarenlang te functioneren in het niemandsland tussen de verschillende in Nederland aanwezige culturen is er een expertise opgebouwd die uniek is. Onze experts breken daar waar nodig is muren af en bouwen bruggen op plekken waar dat onmogelijk geacht werd. In veel gevallen beschikken wij daar waar het een cultureel dynamische samenleving betreft, over ervaringsdeskundigen.

Klik op een foto voor meer informatie en/of een boeking of vraag hier een offerte aan.

De Nederlandse samenleving is mede door een aanhoudende crisis veranderd in een turbulente wirwar van culturele dynamiek. Daar waar meerdere culturen samenleven is een behoorlijke stuurmanskunst vereist. De trainers en dagvoorzitters van het NMP kennen de klappen en het klappen van de zweep. U haalt meer uit uw bedrijfsevenement met de professionals van het Nieuw Media Platform.

Leave a Reply

  • (will not be published)

*