Andere Gasten 2. – Quinsy Gario

Posted by on in NMP!

Details

Quinsy-en-Noom
ANDERE GASTEN – In deze aflevering van van de wekelijkse talkshow die iedere week online gezet wordt zie je gasten die je niet zo gemakkelijk in de reguliere talkshows op de Nederlandse televisie ziet. Of als je ze wel ziet, dan worden ze in AG door andere presentatoren op een andere manier geïnterviewd zodat ze andere verhalen vertellen. In deze aflevering praat Naomi Antonius met kunstenaar/activist Quinsy Gario.

Het praatprogramma is een luchtige no-nonsense show die alle kanten uit kan gaan. Er zijn vier presentatoren die elkaar afwisselen. Het duo Koster & Sordam die in de jaren 90 van de vorige eeuw bij de eerste zwarte Nederlandse televisieproducenten in Hilversum hoorden is terug van weggeweest!

Reacties op het programma zijn welkom! Voel je vrij om het programma te delen.

5 Responses to “Andere Gasten 2. – Quinsy Gario”

 1. <path_to_url> Gimaster

  Ik was benieuwd welk ander verhaal onze nationale klaagpiet zou vertellen bij jullie. Ik ben zwaar teleurgesteld, het gaat weer over zwarte piet. Klaagpiet kan ook echt nergens over praten dan over zwarte piet en zijn strijd tegen deze kindervriend. Voor de duidelijkheid: ik ben ook zwart, maar niet anti zwarte piet. Klaagpiet zou zich moeten inzetten voor een nobeler doel. Misschien waterputten gaan slaan in Afrika waar iedere dag kindjes sterven van de dorst.

  Beantwoorden
 2. <path_to_url> Gimaster

  Met pijn en moeite naar het hele interview geluisterd en wat blijkt: het gaat hem allemaal toch om de aandacht. Ik plak het stempel ‘racisme’ er aan vast en ik krijg en houd de aandacht. Ik wist allang dat die Gario het voor de aandacht deed. Met aandacht krijgt hij de financiën voor zijn projecten rond. Slimme jongen die een kinderfeest misbruikt voor zijn eigen gewin.

  Beantwoorden
  • <path_to_url> Raj Mohan

   Geeft niet, Gimaster. Je kunt er niets aan doen. Quincy zegt aan het eind: …ik heb vaak te maken met mensen die niet goed kunnen luisteren.

   Beantwoorden
 3. <path_to_url> Lieve

  Het jammer is van dit soort ‘vrijheidstrijders’ is dat ze eigenlijk toch uiteindelijk voor de minutes of fame gaan. Net als zijn collega’s Anoesja is dit hele verhaal meer een manier om het mediapodium te bestijgen. Eerst poogde Quinsy te stoppen met zijn ZP tirade omdat hij meende dat het een ‘kunstproject was’. Hoe is ‘kunst’ te rijmen met zulke ernstige materie? Uiteindelijk heeft ie vorige week de handoek in de ring gegooid omdat hij vond dat ‘alles gezegd is’. Slap excuus. Maar misschien heeft ‘Big Brother’ hem in de val gelokt door hem een tv programma te geven in ruil voor het zwijgen over ZP. Elke visionair heeft zijn prijs, zeker ook Quinsy duidelijk. Jammer.

  Beantwoorden

Leave a Reply

 • (will not be published)

*