Guillymanjaro 5. – Gezondheid: voorkomen is beter dan genezen!

Posted by on in Guillymanjaro

Details

‘De moderne artsen leggen de eed van Hippocrates af, maar wat veel mensen niet weten is dat Hippocrates op zijn beurt weer een eed afgelegd heeft aan de Afrikaan Imhotep heeft afgelegd’ zegt Sisa Uma Kente in de nieuwe aflevering van Guillymanjaro, die in het teken van gezondheid staat.

Deze week praat Koster met Mandy Schmidt (natuurgeneeskundig therapeut), Narada Nilsson (Massage therapeut) en Sisa Uma Kente (Afrikaanse yoga docent) over manier waarop gezondheid bevordert kan worden. In 2015 heeft Koster een Gastric Bypass operatie moeten ondergaan als gevolg van een slechte levensstijl. Nu wil hij een groter publiek waarschuwen voor wat ‘Globesitas’ (de wereldwijde obesitas epidemie) genoemd wordt. Schmidt, Nilsson en Kente vertellen ieder vanuit hun eigen expertise dat voorkomen beter is dan genezen.

Guillymanjaro is een wekelijkse talkshow vanuit Workship de Ceuvel (Amsterdam Noord) gepresenteerd door Guilly Koster. De gasten komen uit de media, kunst & cultuur, lifestyle en uit de politiek.

Leave a Reply

  • (will not be published)

*