Nordin Wooter: ‘Zowel Patrick als Dean zijn mijn mattie, maar Suriname wint van Curaçao op 20 mei’

Posted by on in NMP!

Details

Op woensdag 20 a.s. spelen Suriname en Curaçao een officieus oefeninterland tegen elkaar in het stadion van Almere City FC. Oftewel bondscoach Dean Gorré (Suriname) tegen bondscoach Patrick Kluivert (Curaçao). Nordin Wooter heeft in opdracht van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) de wedstrijd vanuit zijn Wooter Academy. Peggy Burke van het NMP zocht hem op in Almere en stelde hem vragen over de haken en ogen van het Surinaamse elftal en de wedstrijd

Zowel het Surinaamse als het Curaçaose elftal hebben de ambitie om in 2018 mee te doen aan de eindronde van het WK in Rusland. Om dat doel te bereiken is het van belang spelers, die in andere competities dan alleen de Surinaamse of Curaçaose spelen, aan te trekken voor de nationale elftallen. Daarom wordt het officieuze oefenduel in het stadion van Almere City FC gespeeld met spelers uit de Nederlandse Eredivisie. Dit zijn ook de spelers die hebben aangegeven dat indien mogelijk zij zich onmiddellijk aanmelden om voor Suriname uit te komen.

Suriname heeft echter nog geen dubbele nationaliteit mogelijkheid zoals bijvoorbeeld Trinidad dat wel heeft. Die dubbele nationaliteit zou het voor spelers mogelijk maken zowel in de Europese competities alsook voor het Surinaamse nationale elftal uit te komen.

Kaarten zijn te verkrijgen via: www.wooteracademy.com

Leave a Reply

  • (will not be published)

*