Guillymanjaro

Latest
Most Viewed
Most Commented
30 : 52
Guillymanjaro – spindoctor Ian van der Kooye

Ian van der Kooye, campagneleider bij Artikel1 vertelt over het vertrek van Sylvana Simons bij DENK. Ook geeft hij inzicht in zijn keuzes.

34 : 45
Guillymanjaro – Surinaamse politici dramatisch slecht

Yernaz Ramautarsing zegt in de derde aflevering van Guillymanjaro ‘De Surinaamse gemeenschap heeft een probleem mat kritisch zijn op elkaar. We zijn heel erg geneigd om elkaar te vertellen dat we heel goed bezig zijn terwijl het dramatisch slecht gesteld is met onze politici!’.

33 : 27
Guillymanjaro IV – Raymi Sambo: ‘Het is dom, racistisch en ik ben er klaar mee!’

Guillymanjaro is een wekelijkse talkshow van Guilly Koster die opgenomen wordt op de Workship op de Ceuvel in Amsterdams Noord. Koster praat met gasten uit de kunst en cultuur wereld die interessant zijn maar doorgaans nauwelijks gevraagd worden in reguliere TV shows. In deze aflevering praat Koster met Raymi Sambo die theater- en filmmaker is. …Read more »

36 : 42
Guillymanjaro 5. – Gezondheid: voorkomen is beter dan genezen!

‘De moderne artsen leggen de eed van Hippocrates af, maar wat veel mensen niet weten is dat Hippocrates op zijn beurt weer een eed afgelegd heeft aan de Afrikaan Imhotep heeft afgelegd’ zegt Sisa Uma Kente in de nieuwe aflevering van Guillymanjaro, die in het teken van gezondheid staat. Deze week praat Koster met Mandy …Read more »