Art/Cult

Latest
Most Viewed
Most Commented
11 : 36
New Dutch Net Interview Alwin Burke van Re Play

De band Re-Play wordt in 1990 in Rotterdam opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde & Samuel de Wit. Drie muzikale vrienden, die al eerder als ‘The Pasadenas’ met elkaar deelnamen aan de Soundmixshow en zelfs twee Engelstalige singles uitbrachten in Duitsland. Tijdens het luisteren naar de Spaanstalige versies van nummers van Toni Braxton en Boyz …Read more »

06 : 37
Boekenpresentatie In de Knipscheer 2016

Er zijn in Nederland maar weinig uitgeverijen die zich bezighouden met het publiceren van boeken van auteurs van Surinaamse, Curaçaose en Antilliaanse afkomst. Uitgeverij IndeKnipscheer doet dat wel. En wel met verve! Ook dit jaar was de selectie bijzonder. Met werken van o.a. Chesley Rach, Robby Harman Sordam en Clyde Lo A Njoe op de …Read more »

55 : 37
Akala – Knowledge is Power

90 minutes with the English rapper, poet and journalist Akala

03 : 55
Jamie Foxx – Brady Bunch

Jamie Foxx zingt The Brady bunch theme song in een romantische ballad, en imiteert andere sterren zoals baby face , luther en prince. Jamie foxx is ook een hele goeie comedian die je een lachertje op de dag kan geven

Redlight Protest

Deze video is al een tijdje in roulatie maar kan niet vaak genoeg worden uitgezonden, omdat gedwongen prostitutie nog maar al te vaak voor komt in de moderne wereld. In het jaar dat 150 jaar afschaffing van de Trans Atlantische slavernij herdacht wordt, vindt het NMP dat er ook aan andere vormen van slavernij aandacht …Read more »