Art/Cult

Latest
Most Viewed
Most Commented
03 : 27
Sherry Dyanne – Come on in my house

Dit video van Sherry Dyanne is geschoten door Bouba Dola, in Amsterdam en deels Rotterdam. De sax wordt gespeeld door Candy Dulfer.

Redlight Protest

Deze video is al een tijdje in roulatie maar kan niet vaak genoeg worden uitgezonden, omdat gedwongen prostitutie nog maar al te vaak voor komt in de moderne wereld. In het jaar dat 150 jaar afschaffing van de Trans Atlantische slavernij herdacht wordt, vindt het NMP dat er ook aan andere vormen van slavernij aandacht …Read more »

Obsessions: India’s fascinatie voor lichtere huid

Huidskleur speelt in India een belangrijke rol. Overal zijn er huidbleekmiddelen te koop. Sommige met gevaarlijke effecten voor de gezondheid. Hoewel 90% van de bevolking een donkere huidskleur heeft worden in de Bollywood en reclame industrie 90% zogenaamde ‘fair skin’ acteurs gebruikt.

03 : 55
Jamie Foxx – Brady Bunch

Jamie Foxx zingt The Brady bunch theme song in een romantische ballad, en imiteert andere sterren zoals baby face , luther en prince. Jamie foxx is ook een hele goeie comedian die je een lachertje op de dag kan geven

Fantastische straat act!

In een wereld waarin Syriers elkaar met gifgas bestoken, de Amerikanen op het punt staan zich in de zoveelste oorlog te storten en er nog steeds geen eind aan de crisis lijkt te komen is het fijn om wat luchtigere filmpjes op de site te plaatsen. In dit filmpje een balkunstenaar die zijn lichaam en …Read more »