Art/Cult

Latest
Most Viewed
Most Commented
Redlight Protest

Deze video is al een tijdje in roulatie maar kan niet vaak genoeg worden uitgezonden, omdat gedwongen prostitutie nog maar al te vaak voor komt in de moderne wereld. In het jaar dat 150 jaar afschaffing van de Trans Atlantische slavernij herdacht wordt, vindt het NMP dat er ook aan andere vormen van slavernij aandacht …Read more »

Intelligent Black Man – Monique Mijnals

Monique Mijnals is een moderne Surinaamse artiest die haar creativiteit op verschillende vlakken uit. Met een stem die sterk aan vocalisten als Joan Armatrading en Tracy Chapman doet denken bespeelt Mijnals internationale podia. Als fashion model is ze op heel veel foto’s en in video’s te zien. Ook als standup comedian en cabaretière levert ‘Mo’ …Read more »

Wat heeft Donna Tartt toch met Amsterdam

Nederland is al een paar dagen in de ban van Donna Tartt. De populaire schrijfster signeerde ook vanavond weer haar ‘Amsterdamse’ boek. De Amerikaanse schrijfster is een hype, terwijl dit pas haar derde boek is. Het Puttertje heet het. En een deel van het verhaal speelt zich af in Amsterdam. Daar stonden vanavond op het …Read more »

03 : 27
Sherry Dyanne – Come on in my house

Dit video van Sherry Dyanne is geschoten door Bouba Dola, in Amsterdam en deels Rotterdam. De sax wordt gespeeld door Candy Dulfer.

55 : 37
Akala – Knowledge is Power

90 minutes with the English rapper, poet and journalist Akala