Fashion

Latest
Most Viewed
Most Commented
02 : 46
Make up removed

Er zijn verschillende redenen waarom mensen make-up dragen. Sommige van die redenen zijn minder voor de hand liggend dan je in eerste instantie zou denken.

02 : 34
Schoonheid is in de ogen van de Photoshopper.

‘Schoonheid is in de handen van de photoshopper’, dat bewijst dit filmpje. Een doorsnee, maar zeker niet onaantrekkelijk model word omgetoverd in een ongelofelijke stoot waar man noch vrouw om heen kan. Met behulp van visagie en de finishing touch van photoshop is het mogelijk kikkers in prinsen te veranderen. Hierdoor ontstaat er een irreëel …Read more »

04 : 29
Because Who is Perfect?

Wie een open geest heeft zal zien dat niemand perfect is. En omdat niemand perfect is is in feite iedere persoon perfect op zijn eigen manier. In de fashionwereld is vaak HOE iemand er fysiek uit ziet heel erg van belang. Dit filmpje laat zien dat lichamelijke perfectie ook andere vormen kan aannemen.

What’s with the Hair-Do!?

Tulsa’s Deborah Brown Community School stuurde Tiana Parker naar huis in tranen omdat ze niet ‘representatief’ was met haar dreadlocks. Druk vanuit de samenleving de de school haar beleid wijzigen en haar excuses aanbieden. Tiana’s ouders, echter, kozen ervoor hun dochter niet terug te laten gaan naar de school maar kozen een school die Tiana’s …Read more »

De kleur van schoonheid: Onderzoek naar racisme in de fashion industrie

The Colour of Beauty is a short documentary about racial discrimination in the fashion industry. Director Elizabeth St. Philip follows a young and fiercely talented Black model, Renee Thompson, as she navigates the fashion world as a visible minority. This film asks: Why isn’t the multi-cultural society that we live in reflected in our magazines, …Read more »