Fashion

Latest
Most Viewed
Most Commented
09 : 05
Tyra Banks over zwart haar

Tyra Banks praat met studiogasten over zwart haar. Wat is ‘goed haar’? Waarom wordt kroes haar ervaren als ‘slecht haar’? De show is ondanks het feit dat hij al in 2009 is uitgezonden nog steeds erg actueel.

Parrie Par met Jazzmin Nilsson

Parrie Par is een nieuw jongeren programma dat chilled, gilt en schreeuwt vanuit Amsterdam. In deze aflevering praat presentatrice Parmila Tuharea met Jazzmin Nilsson van Jazzybelle’s Shop, een webshop die accessoires als brillen, tassen en sieraden verkoopt. De jonge onderneemster vertelt over haar initiatief. Dit is ook de eerste aflevering. Door het filmpje op YouTube …Read more »

02 : 46
Make up removed

Er zijn verschillende redenen waarom mensen make-up dragen. Sommige van die redenen zijn minder voor de hand liggend dan je in eerste instantie zou denken.

Obsessions: India’s fascinatie voor lichtere huid

Huidskleur speelt in India een belangrijke rol. Overal zijn er huidbleekmiddelen te koop. Sommige met gevaarlijke effecten voor de gezondheid. Hoewel 90% van de bevolking een donkere huidskleur heeft worden in de Bollywood en reclame industrie 90% zogenaamde ‘fair skin’ acteurs gebruikt.

02 : 34
Schoonheid is in de ogen van de Photoshopper.

‘Schoonheid is in de handen van de photoshopper’, dat bewijst dit filmpje. Een doorsnee, maar zeker niet onaantrekkelijk model word omgetoverd in een ongelofelijke stoot waar man noch vrouw om heen kan. Met behulp van visagie en de finishing touch van photoshop is het mogelijk kikkers in prinsen te veranderen. Hierdoor ontstaat er een irreĆ«el …Read more »