Muziek

Latest
Most Viewed
Most Commented
02 : 55
Paramaribo-o-o Officiele clip

Hier de kersverse nieuwe hit van Kenny B. en Jeffrey ‘Spally’ Spalburg! De ode aan Paramaribo is ongetwijfeld een van de mooiste serenades gebracht aan de hoofdstad van de Republiek Suriname. Paramaribo is nu al een grote hit in Suriname en Nederland volgt!

04 : 11
Dit is een wedstrijd.

Akwasi is geboren in Amsterdam 1988, begon in 2001 met schrijven maar pas in 2006 met rappen. Hij is enige tijd actief geweest als host op verscheidene plekken. In november 2007 besloten Akwasi en Hayzee samen te werken onder de naam Zwart Licht. Kort daarna vroegen ze aan rapper Leeroy versterking voor hun liveshows, waarna …Read more »

03 : 52
Giovanca Clip by Bouba Dola

Deze video is geschoten door Bouba Dola in 2010 voor Giovanca Ostiana van Dox Records. Momenteel is Bouba Dola een van de videoartiesten die zich heeft aangesloten bij het New Media Platform.

04 : 03
Kenny B. in Suriname

Kenny B. is op dit moment in Suriname de meest bekende en gewaardeerde reggaeartiest. Zijn clips en nummers worden allemaal steevast nummer een hits. Deze uitermate sympathieke entertainer van Marron afkomst kan niet alleen vreselijk mooi zingen maar heeft ook op ieder vlak iets te melden! Hij is speciaal naar Suriname gereisd om de slotmanifestatie …Read more »

02:16
Hakuna Kazi – (we hebben geen werk)

Dit clipje is een onderdeel van een bewustwordingsproject voor de jongeren in de sloppenwijken van Nairobi, Kenia. Het project is bedacht en uitgevoerd door Gregory Macousi ism. de rebellenbeweging Mau mau die voor de onafhankelijkheid van de voormalige kolonie Kenia gezorgd hebben.