Muziek

Latest
Most Viewed
Most Commented
03 : 52
Giovanca Clip by Bouba Dola

Deze video is geschoten door Bouba Dola in 2010 voor Giovanca Ostiana van Dox Records. Momenteel is Bouba Dola een van de videoartiesten die zich heeft aangesloten bij het New Media Platform.

04 : 35
JOIA in “Bij Lobith”

Tijdens het spraakmakende Tv-programma “Bij Lobith” kregen musici gewoon 5 minuten de tijd (!) voor een heel nummer – hier met de onvolprezen GUNO KRAMER op drums.

04 : 03
Kenny B. in Suriname

Kenny B. is op dit moment in Suriname de meest bekende en gewaardeerde reggaeartiest. Zijn clips en nummers worden allemaal steevast nummer een hits. Deze uitermate sympathieke entertainer van Marron afkomst kan niet alleen vreselijk mooi zingen maar heeft ook op ieder vlak iets te melden! Hij is speciaal naar Suriname gereisd om de slotmanifestatie …Read more »

05 : 42
JAMIE FOXX (“Grandma’s Hands”)

JAMIE FOXX Birth Name Eric Marlon Bishop Jamie’s moeder was geadopteerd. Toen haar huwelijk met zijn vader mislukte namen zijn grootouders Mark en Estelle Talley het over en adopteerde hem toen hij 7 maanden oud was. Jamie says he had a very rigid upbringing that placed him in the Boy Scouts and the church choir. …Read more »

15 : 47
The Prince Legacy

Prince een artiest die je alleen niet kent als je de laatste decennia onder een steen hebt geleefd. De artistieke impact van Prince is enorm en kan moeilijk overschat worden.